Personal Switch - voor maximaal resultaat

personal switch miha bodytec sportvasten periodiek vasten
PS staat voor Personal Switch en wij zijn er om jou als persoon te helpen voor maximaal resultaat. Dat doen we door de beste  en meest innovatieve trainingsmethodes aan te bieden via onze PS studio's. Daarnaast is het onze missie om jou als persoon duidelijk te maken dat vitaliteit en gezondheid een combinatie is van trainen, herstel en voeding. In een informele en zeer persoonlijke setting geven wij jou alle ruimte om jezelf te kunnen ontplooien, zodat je alles uit het leven kan halen.

De Personal Switch Familie

Richard van Beek startte samen met zijn vrouw Tineke de eerste studio in 2011. Na ruim 10 jaar in het professionele voetbal gewerkt te hebben als fysiek trainer en sporttherapeut was het tijd om zijn kennis over te brengen naar de 'normale maatschappij'. Richard specialiseerde zich in de EMS techniek en in het bijzonder het 'vasten' fenomeen. 


Tot aan de dag van vandaag is dit de focus geweest van het Personal Switch concept. Proberen om elke dag een beetje beter te worden dan de dag ervoor, samen met het centrale team en de toppers in de studio's.familie Personal Switch

Management team Personal Switch

Marjet

PS klantbeleving

Nanda

PS coaching

Jos

PS studio's

Karin

PS administratie

Tineke

PS mede eigenaar

Ben jij nog steeds op zoek naar een passend concept om vitaler, fitter, krachtiger en energieker te worden? En misschien nog een paar pondjes minder ;)?

arrow_drop_up arrow_drop_down