// Over Personal Switch

Personal Switch - We gaan voor 100% scores!

Bij Personal Switch gaan wij naar maximaal resultaat

100%

Persoonlijk

100%

Plezier

100%

Efficiëntie

98%

Resultaat
PS staat voor Personal Switch en wij zijn er om jou als persoon te helpen voor maximaal resultaat. Dat doen we door de beste  en meest innovatieve trainingsmethodes aan te bieden via onze PS studio's. Daarnaast is het onze missie om jou als persoon duidelijk te maken dat vitaliteit en gezondheid een combinatie is van trainen, herstel en voeding. In een plezierige en zeer persoonlijke setting geven wij jou alle ruimte om jezelf te kunnen ontplooien, zodat je alles uit het leven kan halen.

Het Merk Personal Switch

Richard van Beek startte samen met zijn vrouw Tineke de eerste studio in 2011. Na ruim 20 jaar in het professionele voetbal gewerkt te hebben als fysiek trainer en sporttherapeut was het tijd om zijn kennis over te brengen naar de 'normale maatschappij'. Richard specialiseerde zich in de EMS techniek en in het bijzonder het 'vasten' fenomeen. 


Tot aan de dag van vandaag is dit de focus geweest van het Personal Switch concept. Proberen om elke dag een beetje beter te worden dan de dag ervoor, samen met de toppers in de verschillende studio's.Het merk van Personal Switch opgericht door Richard van Beek en Tineke van Beek

Onze Studio Eigenaren

Tineke

Eigenaar PS Winterswijk

Als jouw prioriteit niet ligt bij sporten en dat je structureel geen structuur hebt, dan heb je een persoonlijke coach nodig met een werkend systeem. That's it!

Nanda

Eigenaar PS Doetinchem

Op de hoogte blijven van Personal Switch

Mooie wachtruimte / lounge ruimte bij Personal Switch Zutphen

Nieuwsbrief Personal Switch

Nieuwe ontwikkelingen wil ik graag weten!
Jouw informatie is veilig bij ons