//De 5 P's van Personal Switch
Ontdek welke kernwaarden Personal Switch voor jou heeft

Onze 5 kernwaarden van Personal Switch

In combinatie met 2 krachtige innovatieve trainingsmethodes

bodytec EMS
Sportvasten

PS staat voor de volgende 5 kernwaarden (De 5 PSP's)

Persoonlijk

Bij PS krijg jij altijd je eigen coach toegewezen, die  samen met jou onze kernwaarden blijft waarborgen. Wij staan elke dag voor je klaar om je te ondersteunen en te adviseren.
Plezier hebben is een must voor een goed resultaat

Plezier

Bij PS is plezier hebben in wat je doet heel belangrijk om het vol te houden en uiteindelijk een gewenst resultaat te behalen. Deze kunnen absoluut samen.

Preventie

Bij PS zorgen wij voor natuurlijke beweeglijkheid wat jouw klachten door inactiviteit en verminderde beweeglijkheid doet verminderen. Pijnvrij bewegen is hiervan een duurzaam gevolg.

Pijnvrij

Bij PS zorgen wij voor natuurlijke beweeglijkheid wat jouw klachten door inactiviteit en verminderde beweeglijkheid doet verminderen. Pijnvrij bewegen is hiervan een duurzaam gevolg.

Prestatie

Beter worden in een specifiek doel of in een specifieke sport. Bij PS ondersteunen en coachen wij jou om jouw specifieke doelen naar een volgend niveau te brengen.

Sterker worden met bodytec EMS

bodytec EMS is gebaseerd op EMS (Elektro Spier Stimulatie), waarbij wij uiterst efficiënt spieropbouw verhogen.

Innovatieve EMS techniek

bodytec EMS is gebaseerd op EMS (Elektro Spier Stimulatie), waarbij wij uiterst efficiënt spieropbouw verhogen. Een sessie duurt slechts 20 minuten, is voor het gehele lichaam en wordt altijd begeleid door jouw gekwalificeerde personal EMS bodytec coach.

Fitter worden met Sportvasten

Optimale vetverbranding met sportvasten

Sportvasten is een uniek en zeer krachtig (online) programma waarmee je afvalt, fitter en energieker wordt. In een flexibele periode doorloop je drie fases (voorbereiding - prikkel - borg) waarin je verschillende variaties van vasten en sporten ervaart met jouw gekwalificeerde sportvastencoach.