// Q&A Corona Heropening Personal Switch

Personal Switch na Lockdown!

Wij willen graag weten wat jouw gedachten zijn...

Het is echt een onwerkelijke periode die je 2 maanden geleden never nooit niet had kunnen bedenken. Toch gaan we zo langzamerhand nadenken over het heropenen van onze studio's.


Tot aan 28 april zijn wij nog zeker dicht, echter zijn we serieus aan het overwegen om vanaf 29 april weer de deuren te openen. En één ding is zeker, dat zal extra maatregelen met zich meebrengen. Als eigenaar van het concept ben ik verantwoordelijk voor mijn coaches, maar ook voor jou als trouwe klant. Maar ik moet ook goed mijn eigen grenzen aangeven daarin. Door middel van deze vragenlijst wil ik jouw visie en jouw gedachten weten hoe jij als klant van Personal Switch denkt over de eventuele voorzichtige heropening van onze studio's. Ik zou het fijn vinden als je de moeite neemt om de onderstaande vragen te beantwoorden.


Onze eventuele zelfbedachte maatregelen zijn als volgt (dus niet beslissend):

  • EMS bodytec gaat naar een trainingseenheid van 45 minuten voor maximaal 2 klanten.
  • Cardiotraining gaat naar een trainingseenheid van 60 minuten voor maximaal 2 klanten.
  • De ruimte tijdens de trainingen zullen voldoende afstand bevatten, maar niet met schermen afgescheiden worden.
  • Er mag tot nader order niet gedoucht worden.
  • Er zijn voldoende maatregelen getroffen voor het ontsmetten van de fietsen en de bodytec systemen. De bodytec vesten kunnen én zullen niet vaker gewassen worden.
  • Er zijn nog geen maatregelen om even rustig te wachten of uit te hijgen aan de koffietafel met een lekker bakje koffie.

Neem even de tijd voor de komende vragen!

[gravityform id="17" title="false" description="false"]