Plezier én resultaat behalen kan absoluut samen!

Efficiënt, effectief, kort en krachtig, persoonlijk en op afspraak...

bodytec EMS
Sportvasten

PS staat voor de volgende 4 kernpunten (De 4 PSP's)

Persoonlijk

Bij PS krijg jij altijd je eigen coach toegewezen, die  samen met jou onze kernpunten blijft waarborgen. Wij staan elke dag voor je klaar om je te ondersteunen en te adviseren.

Preventie

'Voorkomen is beter dan genezen', een term waar PS volledig achter staat. Zorg dat je weerbaar wordt en je immuunsysteem versterkt.


Pijnvrij

Bij PS zorgen wij voor natuurlijke beweeglijkheid wat jouw klachten door inactiviteit en verminderde beweeglijkheid doet verminderen. Pijnvrij bewegen is hiervan een duurzaam gevolg.

Prestatie

Beter worden in een specifiek doel of in een specifieke sport. Bij PS ondersteunen en coachen wij jou om jouw specifieke doelen naar een volgend niveau te brengen.

Sterker worden met bodytec EMS

Innovatieve EMS techniek

bodytec EMS is gebaseerd op EMS (Elektro Spier Stimulatie), waarbij wij uiterst efficiënt spieropbouw verhogen. Een sessie duurt slechts 20 minuten, is voor het gehele lichaam en wordt altijd begeleid door jouw gekwalificeerde personal EMS bodytec coach.

Fitter worden met Sportvasten

Optimale vetverbranding met sportvasten

Sportvasten is een uniek en zeer krachtig (online) programma waarmee je afvalt, fitter en energieker wordt. In een flexibele periode doorloop je drie fases (voorbereiding - prikkel - borg) waarin je verschillende variaties van vasten en sporten ervaart met jouw gekwalificeerde sportvastencoach.
arrow_drop_up arrow_drop_down