Page content

article content

Richard van Beek | De Persoon achter Personal Switch

Je tweede leven begint op het moment dat je je realiseert dat je er maar één hebt.

Mijn tweede leven begint op mijn 30ste levensjaar. Ik ging weer terug naar school, omdat ik eindelijk zeker wist wat ik met de rest van mijn leven wilde gaan doen. Voorzichtig begonnen met een opleiding voor sportmasseur en later zelfs weer fulltime naar school. Alles op het gebied van inspanning, anatomie, fysiologie, bewegingsleer, revalidatie, voetbalconditie nam ik als een spons in mij op.

Ik heb zelf enorm veel tijd, energie en geld gestoken in mijn eigen opleidingstraject. Stages lopen bij grote sportfysiopraktijken, zelf afspraken gemaakt bij de ‘snijzalen’, het bijwonen van operaties, noem het maar op. Alles doen om zoveel mogelijk kennis te verkrijgen. Toen besefte ik pas dat naar school gaan en nieuwe opleidingen volgen alleen maar meer energie opleverde. Dat had ik in mijn middelbareschooltijd niet echt gehad, zeg maar… echt niet ?.

In 2000 startte ik als zelfstandig ondernemer mijn eigen sporttherapie praktijk met als toevoeging mezelf extern verhuren als sporttherapeut aan het betaalde voetbal. In 2001 gestart bij Go Ahead Eagles om vervolgens via NAC Breda, Al Jazira, De Graafschap en Heracles Almelo in juni 2017 te stoppen in het betaald voetbal.

In 2009 en 2010 kwam ik in aanraking met 2 nieuwe trainingsmethodes, namelijk EMS-training en het sportvasten. Deze trainingsmethodes waren innovatief en in mijn ogen perfect geschikt voor een trainingsconcept in een nieuw op te zetten sportstudiomodel (wat ik eigenlijk ook héél graag wilde met mijn vrouw).

In september 2011 startte ik samen met mijn vrouw de studio Personal Switch Winterswijk met deze nieuwe trainingsmethodes en in zes jaar tijd uitgebouwd tot een concept wat doorontwikkeld is naar een succesvol studiomodel, die 7 dagen per week open is en wekelijks zo’n 200 trainingen aanbiedt op het gebied van EMS-training en sportvasten.

Richard van Beek
Mijn naam is Richard van Beek, eigenaar van de sportstudioketen Personal Switch.Getrouwd en vader van 2 dochters.Op mijn 30ste levensjaar pas echt mijn passie gevonden, vervolgens volledig omgeschoold en ruim 17 jaar in het betaalde voetbal gewerkt als performance coach.Daar ligt ook mijn kennis en mijn affiniteit.Graag wil ik met mijn studiomodel zoveel mogelijk mensen coachen op het gebied van gezondheid en prestatievermogen.Dat doe ik met 2 soorten methodes: EMS-training met de miha bodytec en de 10-daagse sportvastenmethode.Deze actieve bovenstaande methodes combineer ik met heel veel informatie te delen over hoe nu het menselijk lichaam werkt en wat echt belangrijk is om te weten.

Comment Section

0 reacties op “Richard van Beek | De Persoon achter Personal Switch

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);
Phoenix WebsitePhoenix Website