Personal Switch Workshop
arrow_drop_up arrow_drop_down

Personal Switch Workshop

'Onze persoonlijke benadering naar jouw eigen vitaliteit'

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Remco Verkaik

Remco Verkaik, grondlegger van de effectieve sportvasten trainingsmethode

Sportvasten is ontwikkeld door medisch bioloog drs. Remco Verkaik. Verkaik begeleidde tal van topsporters waaronder Erben Wennemars en Marianne Timmer in hun voedingspatroon om betere sportprestaties te leveren. Sportvasten bestaat sinds 2010 en reeds 30000 mensen hebben de voordelen van het trainingsprogramma ervaren.

Richard van Beek

Richard van Beek, mede-eigenaar Personal Switch Nederland BV

Richard van Beek heeft in 2010 kennis gemaakt met de beide trainingsmethodes (EMS en sportvasten) en is deze gaan integreren in een eigen methode. De afgelopen 20 jaar is hij bij verschillende betaald voetbalorganisaties werkzaam geweest en was daar vooral bezig met prestatieverbetering van de profvoetballer. Door zijn specifieke kennis heeft hij de ideale trainingsmethodes gevonden om het in een innovatief concept te integreren, het Personal Switch Trainingsconcept.

Onze uitleg en hulp bij;

Het verhogen van je energieniveau


Het naar beneden krijgen van je gewicht


Het verminderen van je buikomvang


Het verbeteren van je prestatieniveau


Het omgaan en monitoren van mogelijke klachten (rug/knie)


Het leren volhouden van je behaalde resultaten


Onze klanten aan het woord....

Toppers!

Personal Switch is een studio waar je écht wel aan de bak moet. Ik vind het elke keer weer een geweldig gevoel als ik met de miha bodytec klaar ben. En het maakt écht niet uit wie de trainer is, jullie zijn allemaal toppers!

Gerrie van Turnhout

Stok achter de deur!

Ik heb intensief met Richard en Tineke samengewerkt. Het concept is tot in detail uitgewerkt. Voor mij als ondernemer is het dé stok achter de deur. Met een afsprakenmodule en korte trainingstijden is het voor mij goed in te plannen in mijn drukke werkzaamheden.
Rick van Embden

Makkelijk vol te houden!

Personal Switch heeft mij met ongelofelijk veel vakkennis en een onstuitbare passie voor fysieke training geholpen naar een betere conditie, hogere fitheid, vermindering in lichaamsgewicht én een vermeerdering van spiermassa. Ook door de simpele technieken die ik meegekregen heb, is het zelfs nu voor mij geen enkele moeite om het resulaat te behouden. 

Marco König

Reserveer hier je plek

24-10-2018

Aanvang 19:00 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Datum

Woensdag 24 oktober 2018

Kosten

Gratis

Inloop vanaf

19.00 uur | Start 19.30 uur

Locatie

PS Zutphen, Stationsplein 37, Zutphen

Wij gebruiken cookies....