EMS training met miha bodytec
arrow_drop_up arrow_drop_down

EMS (elektro spier stimulatie)?

Slimme technologie voor je gehele lichaam!


10 jaar

marktleider in ems-training

bij de 1.000

snelst groeiende bedrijven in Europa

In 30+

landen actief

Korte trainingstijd

miha bodytec trainingen duren slechts 20 minuten

Whole body workout

Het gehele lichaam wordt getraind


Persoonlijke begeleiding

Zeer persoonlijk tot maximaal 3 personen tegelijk

Geen gewrichtsbelasting

Er worden geen extra gewichten gebruikt


Elke leeftijdsgroep

Vanaf 18 tot minimaal 65 jaar, intake is bij gratis proeftraining

Intensieve workout

Sterke ontwikkeling van de spieren


EMS-(Elektro Spier Stimulatie)training baanbrekend en vernieuwend

Tijdens een miha bodytec training krijg je een impuls van het systeem. Deze impuls is lichaamseigen. Het miha systeem geeft als het ware eenzelfde impuls af als dat het brein doet. Jouw lichaam herkent niet het verschil en zal dus ook met een impuls van het miha systeem de spieren laten aanspannen. Het grote verschil zit in het feit dat het miha systeem harder de spier kan laten aanspannen als dat jouw brein dat kan, wat uiteindelijk tot een intensieve workout leidt.

Daarom heeft Personal Switch voor miha bodytec gekozen

Betrouwbaarheid

Onze partner miha bodytec is een trouwe partner als het komt op ondersteuning en doorontwikkeling. Personal Switch is een dienstverlenende studio die alleen maar het beste wil voor jou en je resultaat. Deze garantie durven wij gerust af te geven met het miha bodytec systeem als dé manier van krachttraining binnen ons totaalconcept.

Onbelast trainen

Vanuit de topsport wordt er steeds meer gekeken naar slimme methodes om het lichaam zo intensief mogelijk te prikkelen, zonder dat het lichaam het ervaart als een zware training. Uiteraard is er altijd een hersteltijd, maar wanneer je bepaalde delen van je lichaam kan ontlasten, is dat voor een grote doelgroep dé manier om aan krachttraining te beginnen. Met EMS-training kunnen wij de juiste trainingsprikkel geven en dat verhoogd het prestatievermogen voor eenieder die met deze methode traint. 

Persoonlijk én betaalbaar

Bij Personal Switch gaan we voor een persoonlijk resultaat. Dat kunnen we alleen als we ook naar jou als individu kijken en die ook als zodanig begeleiden. Dan kijken we naar betrouwbaarheid en werkzaamheid. Vervolgens zijn tijdsefficiëntie en kosten belangrijke speerpunten. Door deze twee speerpunten samen te voegen hebben we de juiste balans gevonden en betaal je stukken minder voor personal training.

Krachttraining is noodzaak

In het totaalconcept van Personal Switch neemt de miha bodytec training een prominente plaats in. Het fundament van het 12 weken programma is spierkrachttraining. Het eindresultaat wordt door alle miha bodytec trainingen gemaximaliseerd en dat zie je in de lichaamsmetingen terug. Ook na het 12 weken programma adviseren wij jou om één keer per week te blijven trainen met de miha bodytec. 

Overtuigd? Start vandaag nog!

Wij gebruiken cookies....