arrow_drop_up arrow_drop_down

'Meten is weten'!

Een compleet overzicht van je huidige fysiek en klaar om te beginnen...

Ja, ik wil beginnen...

Intake met een bakje koffie...

Het eerste contact is samen rustig gaan zitten en onder het genot van een bakje koffie (thee of water) kunnen we gaan bekijken hoe wij jou kunnen helpen, adviseren of ondersteunen.


Er zal een digitale vragenlijst ingevuld worden, zodat we een helder beeld krijgen.

InBody meting

Een nulmeting is de volgende fase van het assessment. Wat is je totaal gewicht? Nog belangrijker, wat zijn de verhoudingen tussen je vetvrije massa en je vetmassa? Want daar kunnen we aan werken en de (online) programma's zijn specifiek gericht op het aanpakken van die verhoudingen.
Jarenlang heb ik alles gegeven op het voetbalveld bij de vrouwen van FC Twente. Na deze geweldige periode zocht ik een goede vervanging, waarbij ik het belangrijk vond om een coach te hebben die mij bij de hand nam. Jarenlang trainde ik minimaal 6 keer per week. Nu kan ik volstaan met maximaal 3 keer per week. Door geregelde assessments aan te vragen weet ik precies waar ik sta en wat mij te doen staat. En dat alles met maximaal 30 minuten per training.
Evelien ten Dolle

Uitleg diverse (online) fitheid programma's

Onze (online) fitheid programma's (in eigen PS studio / fitnesscentrum / thuis) zijn crisis proof gemaakt. Door alle problemen van de afgelopen maanden is het belangrijk om jou als klant altijd te kunnen begeleiden, crisis of geen crisis!


Daarnaast willen we graag weten wat jouw voorkeur heeft qua sportomgeving. Aan de hand daarvan krijg je een persoonlijk traject aangeboden, die voor jou de meeste kans van slagen heeft. Wij coachen jou zowel 'belly to belly' alsook met digitale tools (bijvoorbeeld Zoom).


Ook heb je de mogelijkheid om op ons online platform (de PS community) diverse e-learning modules te bekijken, zodat jij in je eigen tijd, dus dan even geen Netflix ;-), kan inlezen in bepaalde onderwerpen, zoals bijvoorbeeld leuke recepten, inclusief een video hoe je dat klaar maakt. Als je een vraag hebt over wat je bezig houdt, stel hem gerust op ons eigen PS forum!

Bespreking van mogelijkheden

Na de intake, de meting en uitleg van onze (online) programma's heb jij een uitgebreid beeld van hoe ons concept crisis proof is gemaakt. Ondanks de uitgebreide mogelijkheden is er voor jou geen keuzestress, alle lidmaatschappen zijn overzichtelijk en helder voor jou opgemaakt. Oh ja, voor jou als persoon, wat het beste bij je past en samen met een eigen coach staan wij klaar om je vooruit te helpen voor een mooi duurzaam resultaat!
Als zelfstandig ondernemer moet je momenten inplannen om even fysiek bezig te zijn. De afspraken, de geregelde coaching momenten en de verschillende trainingsprogramma's zorgen ervoor dat ik de focus kan houden en ook mijn gezellige weekenden kan behouden ;-)...
Andy Leemrijse
€ 97,-
€ 0,-

Assessment Personal Switch

  • Wil je weten wat je verhouding spier- en vetmassa is?
  • Wil je weten welke unieke crisis proof (online) programma's wij hebben om voor het allerbeste resultaat te gaan?
  • Wil jij weten waar jou kwaliteiten liggen in sporten?
  • Wil jij een deel worden van onze PS community?
  • En... Zonder dat je ergens toe verplicht bent?

Dit is de beste manier om kennis te maken met ons unieke concept. Je profiteert van 20 jaar ervaring van experts in de topsport.


Wij nemen binnen 24 uur contact met je op voor de afspraak!

Wij gebruiken cookies....