arrow_drop_up arrow_drop_down

'Meten is weten'!

Een compleet overzicht van je huidige fysiek en klaar om te beginnen...

Ja, ik wil beginnen...

Intake met een bakje koffie...

Het eerste contact is samen rustig gaan zitten en onder het genot van een bakje koffie (thee of water) kunnen we gaan bekijken hoe wij jou kunnen helpen, adviseren of ondersteunen.


Er zal een vragenlijst ingevuld worden, zodat we een helder beeld krijgen.

InBody meting

Een nulmeting is de volgende fase van het assessment. Wat is je totaal gewicht? Nog belangrijker, wat zijn de verhoudingen tussen je vetvrije massa en je vetmassa? Want daar kunnen we aan werken en de programma's zijn specifiek gericht op het aanpakken van die verhoudingen.
Jarenlang heb ik alles gegeven op het voetbalveld bij de vrouwen van FC Twente. Na deze geweldige periode zocht ik een goede vervanging, waarbij ik het belangrijk vond om een coach te hebben die mij bij de hand nam. Jarenlang trainde ik minimaal 6 keer per week. Nu kan ik volstaan met maximaal 3 keer per week. Door geregelde assessments aan te vragen weet ik precies waar ik sta en wat mij te doen staat. En dat alles met maximaal 30 minuten per training.
Evelien ten Dolle

Fietstest

Om je een goed idee te geven van je conditie, ook wel uithoudingsvermogen genoemd, gaan we een test doen op de fiets. Deze test begint met een bepaalde wattage en elke 4 minuten moet je 25 watt zwaarder gaan fietsen. Dit resultaat geeft een goede startwaarde voor je totale kracht en uithoudingsvermogen.

miha bodytec

Na de fietstest krijg je van ons andere kleding aan en dan gaan we jou een proeftraining met de miha bodytec geven. Deze krachttraining duurt 12 minuten. Het systeem geeft een impuls af die zo specifiek is dat je spieren gaan aanspannen. Op de 8 grote spiergroepen krijg je een totale lichaamstraining. Zeer effectief en intensief.

Bespreking testen

Na de intake, de meting en de 2 trainingen kun je even bijkomen en krijg je van ons een eerlijk en helder beeld hoe je ervoor staat. Geheel vrijblijvend krijg je van ons een advies welk programma wij kunnen aanbieden.
Als zelfstandig ondernemer moet je momenten inplannen om even fysiek bezig te zijn. De afspraken, de geregelde coaching momenten en de verschillende trainingsprogramma's zorgen ervoor dat ik de focus kan houden en ook mijn gezellige weekenden kan behouden ;-)...
Andy Leemrijse
€ 97,-
€ 0,-

Assessment Personal Switch

  • Wil je weten wat je verhouding spier- en vetmassa is?
  • Wil je weten wat je huidige conditie is?
  • Wil je onze innovatieve manier van krachttraining ervaren?
  • En uiteindelijk een compleet beeld krijgen met een bijpassend programma?
  • Zonder dat je ergens toe verplicht bent?

Dit is de beste manier om kennis te maken met ons unieke concept. Je profiteert van 20 jaar ervaring van experts in de topsport.


Wij nemen binnen 24 uur contact met je op voor de afspraak!

Wij gebruiken cookies....